Image by Mae Mu

€ 650

Grip op PCOS Programma + Bloedsuikerspiegel analyse

Met dit 3 maanden durende programma krijg je een volledig maatwerk aanpak van jouw PCOS klachten. We gaan namelijk meten hoe jouw lichaam reageert op verschillende voedingsmiddelen. Daarna weet je precies wat je gerust kan eten en wat je beter kan vermijden om jouw PCOS klachten onder controle te krijgen. Dit gebeurt aan de hand van een glucosemeter die je twee weken lang draagt. De data die uit de glucosemetingen komt wordt aangevuld met een online hormoonanalyse op basis van de klachten die jij ervaart. 

Het Grip op PCOS Programma met bloedsuikerspiegel analyse bestaat uit:

  • Twee weken lang glucosemetingen

  • Online hormoonanalyse + telefonische intake

  • Persoonlijk PCOS adviesplan

  • 3x consult (praktijk en/of online)

  • 3 maanden online begeleiding

Aan de start het programma ontvang je een glucosemeter thuis per post. In een app registreer je 2 weken lang wat je eet, hoe je slaapt, je humeur en of je gesport hebt. Na twee weken ontvang ik de data die jij hebt verzameld.

Aan het begin van het traject neem je ook een online hormoonanalyse af. Deze uitgebreide vragenlijst geeft extra inzicht in de klachten die jij hebt en de onderliggende factoren. Na het invullen van de vragenlijst spreken wij de resultaten telefonisch door zodat ik extra achtergrond informatie krijg om jouw situatie helemaal helder te hebben.

Aan de hand van de glucosemetingen, online hormoonanalyse en het telefoongesprek maak ik een uitgebreid persoonlijk adviesplan om de door jouw aangegeven PCOS doelstelling te bereiken. 


In dit adviesplan vertel ik je onder andere meer over:

  • Waar mogelijk hormonale disbalansen zitten die jouw PCOS klachten veroorzaken.

  • Hoe je deze hormonale disbalansen kan aanpakken door middel van voedingsadvies op maat.

  • Een voorbeeld van hoe een weekmenu er voor jou uit zou kunnen zien.

  • Welke vormen van beweging en ontspanning jou kunnen helpen.

  • De supplementen die kunnen ondersteunen in het herstel van jouw hormoonbalans.

Zodra ik jouw persoonlijke adviesplan klaar heb stuur ik je deze per mail toe zodat je deze voor ons eerste consult kan doornemen. Het consult kan op locatie, telefonisch of via Facetime/ Skype. In dit consult bespreken wij het adviesplan, hoe de adviezen te implementeren in jouw leven en de eventuele vragen die jij nog hebt.

Na ongeveer 6 weken plannen wij het tweede consult in. Hierin bespreken wij hoe het gaat met het implementeren van de adviezen uit het adviesplan in jouw leven en welke veranderingen je in jouw PCOS klachten merkt. Wat werkt wel, wat werkt niet en waar heb je nog vragen over.

Weer 6 weken later plannen wij het derde consult in. We bespreken nogmaals de vooruitgang in jouw PCOS klachten. Wij gaan nog meer aanscherpen hoe de adviezen voor de lange termijn in je leven aangebracht kunnen worden zodat de resultaten blijvend zijn. We zorgen er samen voor dat jij alle kennis hebt om permanent de grip op jouw PCOS klachten te behouden.

Ik kan mij voorstellen dat je tussen de consulten door ook vragen hebt. Dan mag je mij altijd mailen en zal ik je zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

 
Image by Jeremy Bishop

Meld je aan

Ik meld mij aan voor:

Bedankt voor de inzending!