top of page
Image by Emma Simpson

€ 425

Grip op PCOS Programma

In dit 3 maanden durende programma zal ik je persoonlijk begeleiden in het bereiken van meer grip en controle op jouw PCOS klachten. PCOS klachten kunnen compleet verschillen van vrouw tot vrouw. Daarom bestaat er geen standaard aanpak die voor iedereen werkt. Het is daarom belangrijk om goed in kaart te brengen welke klachten jij ervaart en welke hormonale disbalansen hier achter zitten. Op deze manier kan ik een op maat gemaakt adviesplan maken waarmee wij vervolgen jouw PCOS klachten de baas kunnen.


Het Grip op PCOS Programma bestaat uit:

  • Online hormoonanalyse + telefonische intake

  • Persoonlijk PCOS adviesplan

  • 3x consult (praktijk en/of online)

  • 3 maanden online begeleiding

Bij aanvang van het programma neem je een online hormoonanalyse af. Deze uitgebreide vragenlijst geeft inzicht in de klachten die jij hebt en daarmee de mogelijke verstoringen in jouw hormoonbalans. Na het invullen van de vragenlijst spreken wij de resultaten telefonisch door zodat ik extra achtergrond informatie krijg om jouw situatie helemaal helder te hebben.

Aan de hand van de online hormoonanalyse en het telefoongesprek maak ik een uitgebreid persoonlijk adviesplan om de door jouw aangegeven PCOS doelstelling te bereiken.

In dit adviesplan vertel ik je onder andere meer over:

  • Waar mogelijk hormonale disbalansen zitten die jouw PCOS klachten veroorzaken.

  • Hoe je deze hormonale disbalansen kan aanpakken door middel van voedingsadvies op maat.

  • Een voorbeeld van hoe een weekmenu er voor jou uit zou kunnen zien.

  • Welke vormen van beweging en ontspanning jou kunnen helpen.

  • De supplementen die kunnen ondersteunen in het herstel van jouw hormoonbalans.

Zodra ik jouw persoonlijke adviesplan klaar heb stuur ik je deze per mail toe zodat je deze voor ons eerste consult kan doornemen. Het consult kan op locatie, telefonisch of via Facetime/ Skype. In dit consult bespreken wij het adviesplan, hoe de adviezen te implementeren in jouw leven en de eventuele vragen die jij nog hebt.

Na ongeveer 6 weken plannen wij het tweede consult in. Hierin bespreken wij hoe het gaat met het implementeren van de adviezen uit het adviesplan in jouw leven en welke veranderingen je in jouw PCOS klachten merkt. Wat werkt wel, wat werkt niet en waar heb je nog vragen over.

Weer 6 weken later plannen wij het derde consult in. We bespreken nogmaals de vooruitgang in jouw PCOS klachten. Wij gaan nog meer aanscherpen hoe de adviezen voor de lange termijn in je leven aangebracht kunnen worden zodat de resultaten blijvend zijn. We zorgen er samen voor dat jij alle kennis hebt om permanent de grip op jouw PCOS klachten te behouden.

Ik kan mij voorstellen dat je tussen de consulten door ook vragen hebt. Dan mag je mij altijd mailen en zal ik je zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Grip op PCOS Programma: Pakketten & tarieven
Image by Jeremy Bishop

Meld je aan

Ik meld mij aan voor:

Bedankt voor de inzending!

Grip op PCOS Programma: Sales Lead
bottom of page